ONYO BOAT COVERSTM confectioneaza toate tipurile de prelate pentru ambarcatiuni.
Prelate de mars simple sau cu fereastra sau prelate de stationare la cheu sau pentru iernat, toate sunt confectionate din materiale speciale din gama marine, impermeabile, cu tratament de protectie UV, rezis-tente la mediul salin.

ONYO BOAT COVERSTM realizeaza cusaturi si finisari profesionale cu ate special tratate si foarte rezistente din gama marine.

ONYO BOAT COVERSTM croieste prelatele dupa tiparul ambarcatiunii dvs. (custom made) sau poate face orice fel de adaptari sau modificari.

ONYO BOAT COVERSTM utilizeaza accesorii si furnituri speciale pentru prelatele din gama marine. La fel ca si materialele de prelata, accesoriile si furniturile sunt produse premium, importate de la cei mai renumiti producatori din domeniu.

ONYO BOAT COVERSTM confectioneaza orice fel de prelate sau copertine pentru corturi de evenimente, umbrele sau foisoare de gradina etc. Deasemenea poate executa reparatii sau modificarii pentru aceste prelate sau copertine. ONYO BOAT COVERSTM confectioneaza steaguri sau drapele din materiale specifice folosind furniturile caracteristice acestora (carabine, ocheti, capse, etc.).