ONYO LEATHER TUNINGTM realizeaza tunari din piele ale interiorului autovehiculului dvs.
Tapitarea interiorului masinii poate fi executata dupa tiparul original sau cu diverse modele de cusaturi (custom made) la alegerea clientului.

ONYO LEATHER TUNINGTM foloseste materiale din piele 100% naturala sau materiale speciale Alcantara, importate de la cei mai renumiti producatori. Traditia acestora in prelucrarea pieilor si profesionalismul nostru confera o calitate ireprosabila produselor finite.

ONYO LEATHER TUNINGTM ofera clientilor sai diferite tipuri de piei intr-o gama variata de texturi si culori (mate, lucioase, striate, perforate etc.).

ONYO LEATHER TUNINGTM va recomanda pentru ingrijirea tapiteriei sa folositi numai produse de curatare si intretinere profesionale, pentru a avea o satisfactie maxima si a va bucura un timp indelungat de investitia facuta.

ONYO LEATHER TUNINGTM confectioneaza tapiteriile manual folosind tiparul original al masinii, sau personalizand designul interiorului cu modele originale de croieli si cusaturi, la cererea clientului.

ONYO LEATHER TUNINGTM realizeaza tapitari auto de orice complexitate pentru toate componentele interiorului, volan, scaune, banchete, fete de usi, manete schimbator si frana, plafoane, folosind materiale de calitate superioara (foto - plafon tapitat cu Alcantara). Deasemenea cusaturile sunt realizate cu ate speciale, rezistente, intr-o gama variata de grosimi si culori.

ONYO LEATHER TUNINGTM realizeaza reparatii pentru scaunele din piele, inlocuind partial sau total materialul deteriorat.

ONYO LEATHER TUNINGTM implementeaza sisteme de incalzire in scaune, pentru modelele care nu au sistemul in dotarea de fabrica.

ONYO LEATHER TUNINGTM reconditioneaza sau inlocuieste total tapiteriile pentru diverse tipuri de mobilier stil clasic sau modern.