ONYO LEATHER TUNINGTM realizeaza lucrari complexe de tapitare a barcilor, folosind diverse tipuri de materiale profesionale din gama marine. intr-o gama variata de texturi si culori.

ONYO LEATHER TUNINGTM foloseste pentru husele banchetelor si scaunelor de pe punte piele ecologica tratata special pentru a rezista in mediul salin si protejata U.V. iar pentru interiorul cabinelor foloseste piele naturala 100% sau meteriale diverse cum ar fi Alcantara etc.

ONYO LEATHER TUNINGTM va recomanda pentru ingrijirea tapiteriei sa folositi numai produse de curatare si intretinere profesionale, pentru a avea o satisfactie maxima si a va bucura un timp indelungat de investitia facuta.

ONYO LEATHER TUNINGTM confectioneaza tapiteriile manual folosind tiparul original al barcii, sau creand modele noi personalizand astfel barca dvs. Atele folosite la cusaturi sunt deasemenea din gama marine, foarte rezistente, tratate special pentru mediul salin si protejate U.V.

ONYO LEATHER TUNINGTM realizeaza tapitari de orice complexitate pentru toate tipurile de ambarcatiuni, de la scaune si banchete pana la sei pentru skijet-uri.

ONYO LEATHER TUNINGTM realizeaza reparatii pentru scaunele din piele, inlocuind partial sau total materialul deteriorat.